projectes <<

/// Casa a Cala Santanyí

Partint d’una planta baixa únicament ocupada per un bosc de pilars de formigó que aguantaven la planta superior,  aquesta casa s’amplia per allotjar una nova unitat familiar, mare, pare i dos infants. A demés serveix com a estudi professional permanent. Aprofitant l’escala exterior d’accés, que comunica amb el carrer superior, establirem un recorregut que s’endinsa cap a la part més  íntima de la casa, descobrint poc a poc la magnífica vista de la mar que filtren els pins. Aprofitant el desnivell interior, i afegint una terrassa de fusta, la casa es connecta amb el pinar i les roques de la costa. Tota la zona de dia és diàfana, incloent l’estudi, de tal manera que es pot fer feina, cuinar i descansar sense perdre de vista la mar. A la vegada la casa permet córrer, botar i seure a qualsevol lloc, donant espais de trobada o descans espontanis. La llum entra per tots els racons, a totes hores, filtrada pels pins. Els materials son propers, neutres i sobris, cercant una atmosfera intemporal i fàcil de fer-se-la pròpia.